Etusivu / Etusivu / Verkkokauppa / Toimitusehdot

Toimitusehdot

Yleistä

Tekemällä tilauksen Kokkolan vaunupalvelun verkkokaupasta tilaaja sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä käyttöehtoja, tilausehtoja ja toimitusehtoja.

Verkkokaupan tuotteita myy Masac Oy, y-tunnus 2025662-8 . Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kokkolan Vaunupalvelu pidättää oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tuotteita myydään vain 18 vuotta täyttäneille tai sitä vanhemmille henkilöille. Sitova kauppasopimus astuu voimaan tilauksen kirjauduttua Kokkolan Vaunupalvelun järjestelmään. Kokkolan Vaunupalvelu pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä osoitteessa.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kokkolan Vaunupalvelu toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy onmyös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Tilaus ja toimitus

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. Tuotteet lähetetään yleensä seuraavana arkipäivänä hyväksytystä maksusta. Tuotteen toimitusaika määräytyy valitun toimitustavan mukaan. Mikäli tuote ei ole varastossa, tilauksen toimitusaika voi olla huomattavasti pidempi. Näissä tapauksissa Kokkolan Vaunupalvelu ilmoittaa arvioidun toimitusajan asiakkaalle välittömästi sen saatuaan. Asiakas voi perua kaupan, mikäli hän ei ole tyytyväinen arvioituun toimitusaikaan. Mikäli valmistaja on lopettanut tuotteen valmistamisen, asiakkaalle tarjotaan korvaavaa tuotetta tai annetaan mahdollisuus perua kauppa ilman kuluja.

Takuuasiat

Käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Normaali tuotteilla noudatetaan yleisiä tai valmistajan myöntämiä takuuehtoja. Takuu ei korvaa mahdollisia muihin osiin aiheutuneita vahinkoja, välillisiä vahinkoja, tuotteen vääränlaisesta käytöstä aiheutuneita vahinkoja tai tuotteen väärästä asennuksesta aiheutuneita vahinkoja. Tuotteen fyysinen avaaminen laitteen muokkaamiseksi päättää takuun ja kuluttajasuojan mukaisen virhevastuun ellei valmistaja ole toisin ilmoittanut. Vioittuneiden sähkö- ja elektroniikkaosien takuu on voimassa vain, mikäli ostaja todistaa kirjallisesti, että tuote on asennettu ammattilaisen toimesta.

Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia tai asennuskustannuksia. Kokkolan Vaunupalvelun vastuu tuotteesta rajoittuu aina maksimissaan kaupan perumiseen ja kauppahinnan mahdolliseen palauttamiseen.

 

Reklamaatiot

Kokkolan Vaunupalvelu ottaa vastaan ainoastaan kirjallisen reklamaation, joka toimitetaan osoitteeseenmyynti@vaunupalvelu.fi. Kokkolan Vaunupalvelu pidättää oikeuden todentaa tuotteissa ilmoitetut virheet. Asiakaan on reklamoidessaan tavaran virheestä tai palauttaessaan tuotteen todistettava ostokuitin avulla tuotteen ostopaikka ja ostopäivämäärä. Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen, joten Kokkolan Vaunupalvelu ei korvaa asiakkaan asiamieskuluja.

Palautukset

Tuotepakkaus tulee avata yleistä varovaisuutta noudattaen ja välttäen pakkauksen rikkoutumista mahdollista palautusta ajatellen. Ennen asiakaspalautusta asiakkaan tulee sopia palautuksesta Kokkolan Vaunupalvelun henkilökunnan kanssa. Asiakaspalautukset ja huoltotoimitukset toimitetaan yleensä postin kautta. Tuote on pakattava huolellisesti kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan Kokkolan Vaunupalvelulle postin pakettilähetyksen seurantatunnuksen. Kokkolan Vaunupalvelu pidättää oikeuden periä asiakkalta huolimattomasta pakkaamisesta aiheutuneet kulut.

Muut ehdot

Kokkolan Vaunupalvelu pidättää itsellään oikeuden korjata nettikaupassa esiintyviä selviä hintavirheitä. Väärin hinnoiteltujen tuotteiden osalta asiakkaalle ilmoitetaan oikeaksi korjattu myyntihinta ja mahdollisuus perua kauppa ilman kuluja. Kaikki Kokkolan Vaunupalvelun www-sivuilla julkaistavat tiedot toimitetaan ”sellaisena kuin ne ovat”, eikä Kokkolan Vaunupalvelu anna mitään välitöntä tai välillistä takuuta sivujen ja niiden sisällön oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tarkkuudesta. Kokkolan Vaunupalvelu ei vastaa mistään mahdollisista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liiketoiminnan keskeytymisestä taikka liikevoiton menetyksistä, jotka liittyvät siihen ettei käyttäjä ole voinut käyttää näillä www-sivuilla olevia tietoja tai jotka liittyvät Kokkolan Vaunupalvelun www-sivuilla mahdollisesti oleviin tai olleisiin epätarkkuuksiin, viivytyksiin tai virheisiin. Kokkolan Vaunupalvelulla ei ole velvollisuutta ilmoittaa sivujen käyttäjille tietojen päivityksestä. Kokkolan Vaunupalvelu ei myöskään vastaa tappioista tai vahingoista, jotka johtuvat siitä, että käyttäjä on luottanut www-sivuilla olevaan aineistoon. Kokkolan Vaunupalvelu ei vastaa www-sivujen tai niiden kaikkien osien toimivuudesta kaikissa laitteissa tai ohjelmistoissa, eikä myöskään takaa suojaa mahdollisilta tietokoneviruksilta. Tämän vuoksi Kokkolan Vaunupalvelu ei vastaa vahingoista, joita näiden www-sivujen käyttö saattaa aiheuttaa mukaan lukien välittömät ja välilliset taloudelliset vahingot, tietokoneelle aiheutunut vahinko tai muu haitta. Verkkokaupasta tilaaminen edellyttää käyttäjältä yhteystietojen luovuttamista. Kokkolan Vaunupalvelu käyttää yhteystietoja tilausten vastaanottamiseen, tuotteiden tai palveluiden toimittamiseen, tilauksen varmistamiseen ja vastatakseen käyttäjän lähettämiin kysymyksiin. Verkkokaupan sivustojen tuotekuvat saattavat teknisistä syistä poiketa varsinaisesta tuotteesta värisävyjen, ulkonäön tai ulkomuodon osalta. Jotkut tuotekuvat ovat vain suuntaa antavia ja niitä käytetään vain tarkoituksena havainnollistaa tuotetta.

Tyytyväisten asiakkaiden verkkokauppa karavaanareille!

Hyvä valikoima tarvikkeita ja varaosia.
Helppo tilaus ja nopea toimitus!

Siirry verkkokauppaan