Verkkokauppa

Polar 730 QA Selected. MYYTY/SÅLD

81890€
Vuosimalli Rekisterinumero Mittarilukema
2022 0km

Kuvaus

Tulossa. Tämä vaunu on varattu/Reserverad!
Uusi Polar 2022 uudistetulla muotoilulla. Tässä vaunussa on tehdasasennettu ilmastointilaite. Kattava varustelu vakiona. Aito käsityö on aina muodikasta. Polar vaunuja valmistettu vuodesta 1964 pohjois Ruotsissa. Nya Polar 2022 är designad för nästa generation.

Denna vagn har fabriksmonterad luftkonditionering.

Med årsmodellen 2022 förändras designen på samtliga vagnar från Polar. Nu blir taket plant vilket gör det enklare att sätta upp förtält och markiser samtidigt som insidan blir luftigare. Med en ny högre takhöjd finns också plats för mer förvaring som hyllor under överskåpen. Polar 730. Långliggarnas favorit.
Det här är den perfekta husvagnen om du vill ha den uppställd under längre tid, som en hel säsong i fjällen eller på sommarcampingen. I 730 finns gott om förvaring för pjäxor och vinterkläder eller allt annat du kan tänkas behöva. Vagnen är verkligen ett extra hem där du får ett trivsamt boende med väl tilltagna ytor och bekvämligheter. Bland planlösningarna kan du till exempel välja en barnkammarlösning med våningssäng så barnen får en egen liten mysig plats att vara på.Redan grundutrustningen i en Polarvagn är på en nivå som annars ofta är tillval hos andra tillverkare. Det är för att Polars husvagnar ska kunna användas året runt i nordiskt klimat. Så oavsett vilken vagn du väljer är du garanterad den välkända Polar-kvaliteten.
Äkta hantverk är alltid modernt. Polar har tillverkat husvagnar sen 1964 och den breda och djupa erfarenheten kan du se i varje detalj. Ingenting är lämnat åt slumpen. Allt är noga genomtänkt. Vagnarna byggs till största delen för hand i norrländska Dorotea där fabriken finns med eget snickeri. Genom att även inredningen byggs på plats har Polar full kontroll över tillverkningen och kan garantera marknadens bästa husvagnar.

Rahoituslaskenta

(Huom. rahoitus on vain suuntaa antava)

Kuukausierä 0

Käsittelykulut: 0
Todellinen vuosikorko: 0 %
Luottohinta yhteensä: 0
Rahoitukseen lisätään perustamismaksu: 0
Rahoitus vaatii hyväksytyn luottopäätöksen.

Lue lisää rahoituksesta Mikä on vaunupalveluturva?


Ota yhteyttä!

Kim Backman045 139 6101
Antti Österberg040 515 8159
Ilkka Syri045 139 6100