Polar

Polar

Polar on tarjonnut lomasuomalaisille mukavaa asumista yli 50 vuoden ajan. Olemme päässeet lomamatkoille, viettäneet pyhäpäiviä ja pitäneet pitkiä vapaita. Joka ainoa matka on antanut meille uutta inspiraatiota täydelliseen lomakotiin ja tiedämme, ettei hyvä matkailuvaunu tarkoita yksinomaan mukavuutta, vaan myös elinikäisiä muistoja.

Dorotean Polar-tehtaassa pohdimme paljon, mitä matkailuvaunuvapaus oikeastaan on. Tiedämme, että siihen on monta vastausta. Joillekin se on sitä, että vaunun voi viedä sinne, mikä kulloinkin kiinnostaa – sijaitsi paikka missä tahansa. Silloin tarvitaan vaunu, joka kestää sekä lämpöä että kylmyyttä. Siksi on erityisen hyvä, että tehtaamme sijaitsee Lapissa – sehän on täydellinen paikka testata, että vaunut todella suoriutuvat kunnialla talvi-ilmastosta.

Toisille matkailuvaunuvapaus merkitsee mahdollisuutta päästä paikkaan, jonne on viime kesästä asti kaivannut – ja asua perillä mitä mukavimmin. Tällöin haluaa tietenkin runsaasti tilaa sekä asumiseen että säilytykseen. Polarin vaunut ovat markkinoiden leveimpiä, joten tilaa riittää tarpeettomienkin tavaroiden pakkaamiseen.

Laatu joka ilahduttaa. Arvo, joka säilyy.

Polar -vaunuissa on paljon yksityiskohtia, jotka tekevät lomasta yksinkertaisesti mukavamman. Siinä on paljon laadukkaita asioita, jotka tekevät investoinnistasi kannattavan. Ja kaikki tämä vakiovarusteena. Jo se tekee vaunustasi Polarin.

Tule tutustumaan!

Kokkolan Vaunupalvelu
Jänismaantie 13, 67800 KOKKOLA

Vietät vaunussa sitten koko lomasi tai vain viikonlopun, lämpimällä tai kylmällä säällä, haluamme sinun nukkuvan oikein hyvin. Kaikissa vaunuissamme on fantastisen mukavat vuoteet, joissa on todella paksut ja mukavat patjat! Yhteistä niille on myös selkeä huonejako, jonka ansiosta vaunussa voi helposti puuhailla monia eri asioita.

Sinun vapaa-aikasi on meille kaikkein tärkeintä. Ja voidaksemme tarjota yhä mukavampaa asumista ja älykkäämpiä ratkaisuja, elämme ja hengitämme matkailuvaunuja! Siksi Polarin omistaja voi myös käyttää vaunuaan vuodesta toiseen. Jos haluat myydä vaunusi ja vaihtaa uudempaan malliin, sen vaihtoarvo on itsessään sijoitus.