Kabe

Kabe

Kun ostaa KABEn, saa mielenrauhaa. Ja hieman iloisemman arjen, ongelmattomuutta, ja ennen kaikkea hieman entistäkin parempaa elämän-laatua. Kun päätät hankkia matkailu-vaunun KABElta, voit olla varma, ettei sen omistamisesta koidu huolia.

Vain parhaat myyvät KABEa. Kun ostat KABEn valtuutetulta jälleenmyyjältä, voit luottaa siihen, että myyjällä on myös meidän luottamuksemme. Luottamus, joka on rakentunut pitkän ajan kuluessa – monet jälleenmyyjistämme ovat myyneet KABEa kymmeniä vuosia. He tietävät, mitä heiltä vaaditaan ja ovat valmiina auttamaan sinua. Yli 100 valtuutettua huoltokorjaamoa eri puolilla pohjois-eurooppaa varmistavat, että sinä KABE -matkailuvaunun omistajana voit aina tuntea olosi turvalliseksi.

Toimivaa muotoilua

Ei ole sattuma, että KABE näyttää KABElta. Aina 1950-luvun lopulta lähtien, jolloin Kurt Blomqvist rakensi ensimmäisen Matkailuvaunun, KABEn klassiset piirteet on yhdistetty modernin täydellisyyden pyrkimykseen.

Testattu huolellisesti

Pidämme tuotannon koko ajan valvonnassamme, jotta voisimme varmistaa kaikkien osien huippulaadun. Suunnittelemme ja kokeilemme uusia ratkaisuja omassa kehityshallissamme. Meillä on omat sähköasentajat ja oma puusepänverstas. Alihankkijamme kuuluvat alansa parhaimmistoon Euroopassa. Ja tehtaamme on yksi Euroopan nykyaikaisimmista matkailuvaunu- ja matkailuautotehtaista. Varmistaaksemme, että kaikki KABEt ovat joka osaltaan täydellisiä ja toimivia, testaamme ne perusteellisesti.

¨KABE

Tule tutustumaan!

Kokkolan Vaunupalvelu
Jänismaantie 13, 67800 KOKKOLA

Lepo

Mukautuvien sisustusratkaisujen ansiosta nyt on helpompaa kuin koskaan ennen valita makuuhuone täysin omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kierrejousipatjat ja erikoispaksut sijauspatjat tekevät lepohetkistäsi rauhoittavia ja rentouttavia.

Kylpy

Riippumatta siitä, miten uuden KABEn kylpyhuonetta on tarkoitus käyttää, meillä on tarkoitukseen taatusti sopiva pohjaratkaisu.

Keittiö

Keittiö ei ole vain kodin, vaan myös matkailuvaunun sydän. Suurin haasteemme on ollut luoda keittiö, jossa on suurten keittiöiden toiminnot ja tunne.

Rakennettu pohjolan ilmastoon

Tunnet aina KABEn laadun – riippumatta siitä, nousetko siihen kylmänä talvipäivänä, kun lämpötila näyttää miinus 25 astetta, tai lämpimänä kesäyönä 30 asteen lämmössä. Kaikki KABEn vaunut on rakennettu pohjolan ilmastoa ajatellen!

Meille on sanomattakin selvää, että matkailuvaunussa, jonka on toimittava vaihtelevassa ilmastossa, on oltava hyvä eristys. Sääolot voivat nimittäin olla toistensa täydellisiä vastakohtia riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta haluaa lomailla. KABEn matkailuvaunut rakennetaan aina niin, että ne kestävät Pohjolan äärimmäisessä ilmastossa. Niin kesän kuumuudessa ja kuivuudessa – ja syksyn kosteudessa ja tuulissa – kuin hyytävässä talvessa, jolloin maassa on kymmeniä senttejä kylmää ja eristävää lunta. Ja myös korkeassa ilmankosteudessa ja nopeasti vaihtelevissa lämpötiloissa – alkukevään lämpimistä päivistä jääkylmiin öihin. Ratkaisujemme ansiosta voit aina olla varma siitä, että sinulla on kaikki edellytykset unelmiesi lomaan.