Fendt

Fendt

Laatu – pysyvä arvo

Fendt -merkin menestyksen takana on ennen kaikkea yksi salaisuus: Aito laatu.

Tämä tosiasia on yhdistänyt Fendt -myyjät ja Fendt -tehtaan henkilökunnan jo kauan. Järkevä sekoitus käytännöllistä toimivuutta ja ajatonta muotoilua ovat johtaneet siihen, että kokeneet karavaanarit arvostavat laatuamme.

Tällä konseptilla Fendt on menestynyt jo vuosikymmeniä.

Laatua kaikissa mallisarjoissa – vaunun ulkopuolella
 • Kaksiosaisen ulkopellin ansiosta Fendt-vaunu on erityisen korjausystävällinen.
 • Ikkunat, joissa kiskot ja erilliset markiisikiskot ikkunoiden yläpuolella, joten ikkunoista riippumattomat markiisien asennukset ovat mahdollisia.
 • Etu- ja takaseinä sileää peltiä. Nopeasti ja helposti puhdistettavat.
 • Tukevat, suuret, pyöreäkulmaiset alumiinivetokahvat takana oikealla ja vasemmalla puolella, ergonomisesti hienosti muotoillut ja optimaalisen vankkarakenteiset.
 • 2 sumuvaloa ja 2 peruutusvaloa tuovat lisää turvallisuutta.
 • Fendt -vaunuissa on erityisen käytännöllinen ulko-ovi ja 1-avainjärjestelmä kaikissa lukoissa. Sisäpuolinen kahva ja integroitu, alemmas sijoitettu ulkoporras lisäävät turvallisuutta. Oven sisäpuolella roskasanko ja täysin avattava ikkuna, jossa pimennys- ja hyttysverho sekä 3-pistelukitus eivät jätä mitään toivomisen varaa.
 • Nurkkatuet edessä ja takana ja niiden pidennetyt pultit ovat huomattavasti helpommat käsitellä.
 • Tukevassa, kaksikerrosrakenteisessa kaasupullotilan luukussa on tukeva kahva ja 3-pistelukitus. Siinä on kaasujousitettu avausmekanismi ja se aukeaa aivan ylös asti. Kaasupullotilan lattia on poimutettua peltiä ja roiskevesi- ja pölytiivis. Siinä on matala nostokynnys ja integroidut, tukevat vetokahvat.
 • Kaasupullotila on tilava. Nurkkatukien veiville on oma paikka tilan yläosassa. Kaasupullot on helppo vaihtaa ja varapyörälle on tilaa. Pyöräkiilojen paikka on aisakotelossa. 5 kg:n kaasupullolle on saatavissa lisävarusteena teline.
 • Pyöreät listat ja telttakisko suojelevat vaunuasi.
 • Kulmalistat, joissa on optimoitu telttakisko helpottavat teltan asennusta.
 • Vahvistettukuminen nokkapyörä ja integroitu aisapainovaaka on Fendteissä vakiona.
 • Etupuskuriin oikealle ja vasemmalle on integroitu LED-valot.
 
Laatu joka ilahduttaa. Arvo, joka säilyy.

Fendt-vaunuissa on paljon yksityiskohtia, jotka tekevät lomasta yksinkertaisesti mukavamman. Siinä on paljon laadukkaita asioita, jotka tekevät investoinnistasi kannattavan. Ja kaikki tämä vakiovarusteena. Jo se tekee vaunustasi Fendtin.

Tule tutustumaan!

Kokkolan Vaunupalvelu
Jänismaantie 13, 67800 KOKKOLA

Laatua kaikissa mallisarjoissa – vaunun sisäpuolella
 • Takana poikittain tilava istuinryhmä, jossa mahdollisimman suuri istumasyvyys. Optimaalinen selkänojien takainen tuuletus ja ilmankierto sekä lämpimän ilman kierto takana kuten myös tehostettu talvi-ilmankierto istuinryhmissä kattoventtiilin ansiosta. Muotoillut istuintyynyt parasta laatua lisäävät mukavuutta. Laadukkaat patjat ovat erittäin kestävät ja antavat hyvän tuen vartalolle.
 • Loppuun asti ajatellut kaapit ja luukut ilman teräviä kulmia pienentävät satuttamisen riskiä. Kaapit tarjoavat yllättävän suuret tavaratilojen syvyydet. Johdotus on tehtyä alapohjan kaksoispohjaan.
 • Erityisen tukevien saranoiden ansiosta kaappien ja luukkujen avaaminen ja sulkeminen on vaivatonta.
 • Teleskooppijalustainen pöytä helpottaa menemistä ja tulemista istuinryhmään ja tarjoaa enemmän istuttaessa jalkatilaa. Pöydän korkeus on portaattomasti säädettävissä ja sitäpaitsi ihastuttaa modernilla muotoilullaan.
 • 3-liekkinen liesi, jossa on liekinvarmistin ja laskikansi sekä allas, jossa on lasikansi Saphirissa, Biancossa, Platinissa ja Topasissa. 3-liekkinen liesti/allasyhdistelmä liekinvarmistimella Diamantissa; liedelle mahtuvat jopa halkaisijaltaan 30 cm:n kattilat – altaan yhtäaikainen käyttö on mahdollista. Ja sen lisäksi käytössä on suuri työtaso. Tämä kaikki on mahdollista, koska siinä on käytännöllinen, 2-osainen lasikansi.
 • Täysin auki avattavat laatikot ovat helppokäyttöisiä. Laatikoiden takaisinvetoautomatiikan ansiosta laatikoiden käyttöikä on tavallista pidempi, koska automatiikka ja laakerointi käsittelevät niitä hellävaroen.
 • Tämä erityisen käytännöllinen tv-teline (mallikohtainen) voitti saksalaisen ammattilehti ”Camping, Cars & Caravan” (03/2010) testin.
 • Dometicin 8. sukupolven jääkaappi, jossa on sisävalo ja irrotettava pakastelokero, on Biancossa, Saphirissa, Platinissa ja Topasissa tilavuudeltaan 105 litraa.
 • Slim-Tower-jääkaapissa (tilavuus 140 litraa) on sisävalo ja irrotettava pakastelokero (mallikohtainen).
 • Vaunuissa, joissa on erillisvuoteet, on mahdollista tehdä helposti yhtenäinen, suuri parivuode tukevan lisäsälepohjan ja -patjan avulla. Fedt-vaunujen korkean kalustelaadun ja ristiinliimatun vanerin ansiosta tämä lisäosa on yhtä tukeva kuin alkuperäiset erillisvuoteetkin.
 • Kaikissa vuoteissa on avausmekanismi. Parivuoteissa on Liftomat-mekanismi ja erillisvuoteissa on jousitettu mekanismi.
 • Hyvä esimerkki rakkaudesta yksityiskohtiin on vaatekaappi, jossa on kolmipistelukitus – se lukittuu haluttuun asentoon.
 • Uuden ohuemman pesuhuoneen kahva on Grivory GV-5H -materiaalia; se on yksi arvokkaimmista muoveista, joka ei testeissä osoittanut mitään kulumisen merkkejä.