Suomeksi På Svenska

POLAR HUSVAGNAR
- Njut mer!I 50 år har Polar erbjudit bekväma boenden för lediga finskar. Vi har följt med på semestrar, firat röda dagar och tagit långledigt. Varenda resa har gett oss ny inspiration till ett komplett semesterhem. Och vi vet att en bra husvagn inte bara innebär bekvämlighet, utan minnen för livet.

På Polarfabriken i Dorotea tänker vi mycket på vad husvagnsfrihet egentligen är. Och vi vet att det finns många olika svar. För en del är det att ha en husvagn som passar att ta med till den plats man för stunden är sugen på att upptäcka – oavsett var det bär av. Då behövs en husvagn som klarar både värme och kyla. Därför passar det extra bra att vår fabrik ligger i Lappland – det är ju ett perfekt ställe att testa så att husvagnarna verkligen håller måttet i vinterklimat.

För andra innebär husvagnsfrihet möjligheten att ta sig till stället man längtat tillbaka till sedan förra sommaren – och bo riktigt bekvämt när man väl är på plats. Då vill man förstås ha gott om utrymme, både vad gäller boende och förvaring. Polar har marknadens bredaste vagnar och ser till att du kan få gott om plats till att packa med onödiga saker.
Oavsett om du ska bo en hel semester eller över en helg, i värme eller i kyla så ska du sova riktigt gott. Alla våra husvagnar bjuder på en fantastisk bäddkomfort med riktigt tjocka och sköna madrasser! Gemensamt är också den tydliga rumsindelningen som gör att det är lätt att syssla med olika saker i samma husvagn.Din lediga tid är det viktigaste vi har. Och för att ständigt kunna erbjuda bekvämare boende och ännu smartare lösningar lever och andas vi husvagnar! Det är också därför en Polarägare kan använda sin vagn år ut och år in. Skulle du vilja sälja och byta upp dig till en nyare modell är andrahandsvärdet en investering i sig.

© Creative Preludi