Suomeksi På Svenska

KABE HUSVAGNAR
- Garanterat tryggt köp!Att köpa en KABE är att få lugn och ro. Och det är att få lite mer glädje i vardagen, frihet från problem, och framför allt ännu lite mer livskvalitet.

Bara de bästa säljer KABE. När du köper en Kabe av en auktoriserad återförsäljare kan du vara trygg med att även vi litar på handlaren. Ett förtroende som byggts upp under lång tid – flera av våra återförsäljare har sålt KABE under decennier. De vet vad som krävs av dem, och de finns där redo att hjälpa dig. Med över 100 auktoriserade serviceställen spridda över norra Europa, kan du som ägare av en KABE husvagn alltid känna dig trygg.


Funktionell design

Det är inte en slump att en KABE ser ut som just en KABE. Ända sedan kurt blomqvist byggde den första husvagnen i slutet av 1950-talet, har de klassiska dragen ständigt förenats med en strävan efter modern perfektion.

Noggrant testade

Vi har valt att ha full kontroll över hela tillverkningen för att försäkra oss om bästa kvalitet i alla detaljer. Vi konstruerar och provar nya lösningar i vår egen utvecklingshall. Vi har egna elektriker och eget snickeri. Våra underleverantörer tillhör Europas ledande inom sina respektive områden. Och vi producerar i en av Europas modernaste husvagns- och husbilsfabriker. För att säkerställa att KABE-husvargnar och bilarna når sin perfekta utformning och funktion genomgår de utförliga tester.För ett skandinaviskt klimat

Du känner alltid kvaliteten i en KABE – oavsett om du kliver in i den en kall vinterdag när temperaturen visar på minus 25 grader eller under en varm sommarnatt med plus 30. Alla husvagnar/husbilar är byggda med det skandinaviska klimatet i åtanke!

För oss är bra isolering självklart i en husvagn/husbil som ska fungera i ett omväxlande klimat. Är det något vi vet så är det att vädret är varandras totala motsatser beroende på när under året som man vill semestra. KABE:s husvagnar och husbilar är alltid byggda för att klara av det extrema skandinaviska klimatet. Alltifrån den varma och torra sommaren – via en fuktig och blåsig höst – till en iskall vinter med många decimeter kall och isolerande snö. Dessutom med en hög luftfuktighet och snabbt skiftande temperaturer – från varma försommardagar till iskalla nätter. Tack vare våra lösningar, kan du alltid vara säker på att din semester har rätt förutsättningar för att bli den perfekta avkoppling du drömmer om.

Läs katalogen online här!

Fråga mer eller besök oss!

Sovrummet

Det är, tack vare flexibla inredningslösningar, enklare än någonsin att välja ett sovrum helt efter dina egna behov och önskemål. Spiralmadrasserna och de extra tjocka bäddmadrasserna garanterar dig många rogivande och avkopplande timmar.

Badrummet

Oavsett hur badrummet i en ny KABE är tänkt att användas, har vi en planlösning som garanterat passar.

Köket

Köket är inte bara hemmets hjärta, utan även husvagnens. Den stora utmaningen har varit att skapa kök med de stora kökens funktioner och känsla. Oavsett vilken nivå du väljer på köket, ingår alltid KABE:s höga kvalitet och utrustningsnivå.

© Creative Preludi