Suomeksi På Svenska

HOBBY MATKAILUAUTOT JA MATKAILUVAUNUT
- Kauniita lomakokemuksiaJo yli 40 vuoden ajan Hobby on valmistanut liikkuvia koteja, joissa matkailijat sukupolvesta toiseen viettävät vuoden parhaat viikkonsa. Niin matkailuautoissamme kuin matkailuvaunuissammekin nautinnon takaavat korkea, matkailijoiden tarpeisiin suunniteltu laatu sekä laaja valikoima josta löytyy takuulla jokaiselle sopiva ratkaisu. Omassa Hobbyssasi voit kokea olevasi samalla kertaa sekä kodin mukavuuksien äärellä ja että virkistävällä lomamatkalla keskellä luontoa.

Matkailuautoissamme yhdistyvät tyylikäs design sekä paras mahdollinen varustelu. Jokainen yksityiskohta auton asuintilojen pohjapiirrustuksista vuodesuunnitteluun ja kumppaneiden valintaan on tehty tapauskohtaisesti parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Myös matkailuvaunumme noudattavat samoja suunnitteluperiaatteita. Missä tahansa matkustatkin, Hobby-vaunut varmistavat ettei oman olohuoneen mukavuus ole koskaan kovin kaukana. Hobby-vaunuissa et tarvitse erikseen kalliita lisävarusteita, vaan kaikki matkailijoiden tarpeet on otettu huomioon jo perusvarustelussa.

Menestyksen takaava laatu syntyy vankasta kokemuksesta. Jo yli 40 vuoden ajan on Saksan pohjoisosassa valmistettu matkailuvaunuja. Kokemus kehitystyössä ja tuotannossa näkyy jokaisessa Hobby-matkailuautossa; pyrkimyksemme on soveltaa oikeat ideat ajanmukaisesti ja teknisesti parhaalla tavalla. Näin liikkuvasta matkustamisesta tulee rentouttavaa lomahuvia. Hobbyn tie maailman johtavaksi matkailuvaunujen valmistajaksi on ollut yli 40 vuoden mittainen ja jatkuu edelleen voitokkaana.

Lue Hobby Asuntovaunu 2015
-esitettä ISSUU-palvelussa

Lue Hobby Asuntoauto 2015
-esitettä ISSUU-palvelussa

Kysy lisää tai tule käymään!
- Tiedustele malleista tai tule käymään

Nukkuminen

Sänkyvalikoimamme vakuuttaa pienet ja suuret. Joko ranskalainen vuode tai yksittäisvuoteet. Meillä jokainen nukkuu hyvin!

Kylpy

Suuri pesuhuone, erillinen kylpy tai suihkukoppi - Hobby on ajatellut niin käytännön ratkaisuja kuin kunnon valoakin.

Ruuanlaitto

Tehokas keittiöosa tai ylellinen kulmakeittiö ja pitkä työtaso - valitse itse suosikkisi.

Asuminen

Meidän asumisideamme sinun vaunuusi ovat vastauksia kysymyksiin enemmästä levosta ja paremmasta vapaa-ajasta. Valitse itse.

© Creative Preludi